Wie ben ik?

Mijn naam is Lisa van den Eshof en woon in Amersfoort. Mijn trimopleiding ben ik in 2008 gestart op Groenhorst college te Barneveld. De opleiding heb ik in 2011 met succes behaald en mag mij nu met trots, officieel hondentrimster noemen. Daarnaast heb ik bij verschillende hondentrimsalons stage gelopen waar ik veel ervaring heb opgedaan. Tussen de periode 2011 en het openen van mijn eigen hondentrimsalons, heb ik al vele honden mogen knippen. Nu kan ik vol zelfvertrouwen uw trouwe viervoeter de juiste behandeling geven. Ook weet ik veel over gedrag en gezondheid en kan ik u daar advies over geven. Heeft u advies nodig of wilt u een afspraak maken? Ik ben altijd telefonisch of via de mail beschikbaar. Mijn mobiele nummer en e-mail adres vind u onder contact of onder aan deze pagina.

Comments are closed.