Gastenboek

Graag horen wij uw ervaringen met Prima Dier Trimsalon

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht
Je e-mail wordt niet gepubliceerd en is tevens niet verplicht
Uw recensie zal eerst door ons worden gecontroleerd om SPAM te voorkomen voor publicatie.

Vriendelijk dank voor het achterlaten van een bericht in ons Gastenboek en graag zien wij u snel terug in onze Trimsalon!
6 berichten.
Maaike heeft geschreven op 8 mei 2017 om 18:44
Sam is weer prachtig ! Dank je wel Lisa! - Geplaatste recensie van onze Facebook pagina.
Aswin heeft geschreven op 8 mei 2017 om 18:44
Hallo Lisa, Jij hebt ons hondje Dewi gisteren getrimd, nou het ziet er heel goed uit. Wij hoeven niet Meer op zoek naar een hondentrimster. Die hebben we al gevonden!!!!!!! Heel veel succes met trimmen, groetjes van Sandra en Dewi.- Geplaatste recensie van onze Facebook pagina.
Annette heeft geschreven op 8 mei 2017 om 18:41
Wat ontzettend geweldig! Ik ben helemaal enthousiast! Zo lief voor mijn mannen en nette prijzen. Ga jullie zeker aanbevelen aan iedereen - Geplaatste recensie van onze Facebook pagina.
Karin heeft geschreven op 8 mei 2017 om 18:40
Vandaag is onze Shadow (spring in het veld) weer "geplukt". Wat een feest! Lisa is lief & geduldig. Ze weet waar ze mee bezig is. Voor Shadow voelt het bezoek aan Primadier, elke keer, vertrouwd. En dat zegt ons genoeg! Lisa bedankt - Geplaatste recensie van onze Facebook pagina.
Roy heeft geschreven op 8 mei 2017 om 18:39
Kwaliteit en service uitstekend, Luna ziet er weer uit om door een ringetje te halen en is nu helemaal zomerproef! Thanks Lisa. - Geplaatste recensie van onze Facebook pagina.
Jolanda heeft geschreven op 8 mei 2017 om 18:37
Spikey heeft het lekker naar zijn zin met een korte vacht en zit met smart te wachten op de zon zodat ie lekker kan zonnebaden. Prima getrimd en hij is super blij met z'n nieuwe bal. Dank je wel - Geplaatste recensie van onze Facebook pagina.

Comments are closed.