De Salon

In 2013 ben ik begonnen met het waarmaken van mijn droom. Een eigen trimsalon! Maar als beginnende ondernemer moet je voorzichtig zijn met de onkosten van een eventueel huurpand. Mijn ouders hebben mij hierbij geholpen door de schuur in te achtertuin op te offeren. Het mooiste cadeau dat iemand zich kan wensen! Na een grote verbouwing kan ik mijzelf trotste eigenaresse noemen van een trimsalon.

Vervolgens hebben we nog een deel van de tuin verbouwd zodat ik kon uitbreiden met een hondenwinkeltje. Een gezellige ruimte met van alles op honden gericht! Ik weet het, ik heb het getroffen met zulke ouders. Daar ben ik uiteraard elke dag nog dankbaar voor.

Nu zijn we heel wat jaren verder en ben ik trots op wat ik heb opgebouwd. Een groot klantenbestand met geweldige honden. Een goede band met de baasjes en bazinnetjes. En een baan die ik hopelijk nog jaren kan uitvoeren!

Ook ben ik in die jaren niet veranderd qua werkwijzen. Nog steeds werk ik een op een met de hond. Geen chaos en drukte in de salon. Het draait alleen om uw hond op het moment dat hij/zij op de tafel staat. Zelfs de pauzes tussen de behandeling door zijn mogelijk. Bijvoorbeeld voor oudere honden. Zolang ze maar de volgende keer met een kwispelende staart binnenkomen.

Comments are closed.