De Trimsalon

In 2012 zijn mijn ouders begonnen met het verbouwen van een schuur in de achtertuin. Deze verbouwing kreeg ik voor mijn verjaardag omdat mijn ouders mij wilden helpen met het waarmaken van mijn droom. Ik heb het mooiste cadeau gekregen die iemand zich kan wensen. Ook al is het klein, het werken daar is erg fijn. Nu kan ik mijn passie en liefde voor dit vak doorgeven aan uw trouwe viervoeter.

Alle honden zijn welkom! Ongeacht ras, grootte, en karakter.

Honden trimsalon Amersfoort

Ik heb geen lange wachttijden aangezien ik hier zelf ook niet van houd. Bij mij duurt het uiterlijk twee weken maar eigenlijk altijd binnen die tijd. Daarnaast neem ik ook alle tijd voor uw hond. Ik heb maar één hond tegelijk dus heb geen tijdsdruk!

Voordat ik aan de hond begin maak ik een schatting hoeveel tijd ik nodig heb. Het gemiddelde ligt rond de drie uurtjes.

Zelf vind ik het erg belangrijk dat de hond zich ontspannen voelt en het leuk vind om bij Prima Dier te zijn. Ik houd daarom ook rekening met pauzes, als de hond even rust nodig heeft krijgt hij/zij dat ook. Dus even de benen strekken of samen een rondje om het huis lopen, kan bij mij altijd.

 

 

Prima Dier Hondentrimsalon: Ook voor hele grote honden!

Comments are closed.